Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom
  • Artemis left side breech för CP1+ 5,5mm

Artemis left side breech för CP1+ 5,5mm


Varumärke Artemis
Artikelnummer: TZ8575
Lagerstatus:Tillfälligt slut


299 kr

Antal:  

Det går att byta överdel (breech) på Artemis CP1+ 5,5mm. Håller man pistolen i högerhanden är det många som föredrar att laddhandtaget sitter på vänstersida. Det gör att man kan ladda om med vänsterhanden, utan att släppa greppet.

(Invändiga förändringar ska alltid utföras av kunnig vapensmed och aldrig med tryck i tub eller kolsyrepatron)

Artemis

Artemis är en mycket intressant uppstickare på luftvapenmarknaden. Tillverkaren släpper modell efter modell som får konkurrenterna att tvingas tillbaka till ritbordet. Få luftvapen erbjuder lika mycket prestanda och byggkvalité i den här prisklassen

----------------------------------------------------------------------------------------

TACTICALZONE.SE TIPSAR

Du kan lätt träna upp dig precisionsskytte med ett luftvapen eller varför inte bara skjuta din luftpistol/luftgevär för att det är kul! Ett luftvapen är perfekt att ha i stugan när du tex anordnar en trekamp. För att bli en bra skytt krävs både träning, koncentration och bra utrustning.

Det finns olika kaliber att välja på däribland 4,5 mm och 5,5 mm. En högre kaliber medför oftast lite mer i rekyl. För bra precision krävs pålitlig ammunition, det finns både lätt och tung ammunition att välja på. När det kommer till själva luftvapnet finns den i fjäderdrivning, kolsyredrivning eller PCP (komprimerad luft).

Vårt stora utbud av både luftpistoler, luftgevär och tillbehör är lämpade för alla olika ändamål och budgetar. Allt beroende på vad just du har för förutsättningar och behov.

Vi på tacticalzone.se rekommenderar dig att använda lämplig skyddsutrustning och att hanteringen av ditt luftvapen görs med både varsamhet och säkerhet.

OBS! På samtliga luftvapen gäller 18 års gräns. Samtliga luftvapen är licensfria.


Relaterade produkter (1)