Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom
  • Fällkniv Spyderco Tenacious Black blade

  • Fällkniv Spyderco Tenacious Black blade

Fällkniv Spyderco Tenacious Black blade


Varumärke Spyderco
Artikelnummer: TZ-C122GBBK
Lagerstatus:Tillfälligt slut


669 kr

Antal:  

Mycket snygg liten fällkniv från amerikanska knivföretaget Spyderco. Svart G-10 handtag med svart stålblad. Kniven levereras med bältesclip.

Vikt 119g
Längd ihopfälld 111 mm
Totallängd 197 mm
Slida Nej
Bladlängd 86 mm
Blad 31 mm Stainless Steel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TACTICALZONE.SE tipsar

När du bestämmer dig för att köpa en kniv så är det litegrann att tänka på. Det finns ett stort utbud av olika modeller att välja på. Till exempel fällkniv eller jaktkniv. Viktigt att tänka på är att köpa en fällkniv som är anpassat för det ändamålet den ska användas till.

En bra fällkniv ska både vara funktionell och slitstark. En fällkniv kan du enkelt stoppa ner i byxorna eller i ryggsäcken. Du kommer långt med en fällkniv både i naturen, verkstaden eller i hemmet. Med hjälp av en bra kniv vässare håller du din kniv vass. Tänk på att om du har en fällkniv med sågtandat blad kan du behöva en anpassad vässare. Du hittar olika modeller av kniv vässare hos oss under kategorin Multiverktyg/Tillbehör.

Något som är väldigt populärt är fällknivar som har glaskross och bältesskärare. Dessa taktiska knivar eller ”rescue knives” fyller en viktig funktion när olyckan är framme och du måste ta dig ur t.ex. bilen.

Om man sköter en kniv på rätt sätt så har du en följeslagare i många år framöver. Gör rent din kniv efter användning med rent vatten och torka av. Kniven håller sig då vass längre och du slipper rosten. Var noga med att inte använda starka rengöringsmedel.


Relaterade produkter (4)