Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom

Om oss

Vi på Tacticalzone.se är din fritidsbutik på nätet! Det är på fritiden man ska ha roligt och det är där vi kommer in med massa roliga leksaker. Vi finns på Facebook , Youtube och Instagram . Följ oss gärna där för de senaste nyheterna!

Detta verklighetstrogna gevär AK5 Cesar från G&G är världens första airsoftreplika på svenska försvarets enhetsvapen. Mycket exakt kopia när det kommer till vikt och känsla. Gedigen konstruktion rakt igenom som ger hög prestanda. Den måste upplevas. Andra Airsoftvapen som Colt, Walther och Desert Eagle finns här.

Umarex har tagit fram en mycket välgjord kopia på Berettas PX4 Storm. Blowbackfunktionen gör att pistolen får ett kort avtryck och med det unika dubbelcylindermagasinet så kan du skjuta 2x 8 skott. Vi har ett bra urval av andra luftvapen däribland märket Hatsan som du hittar här.

Ett tillbehör som du bara måste ha är en Uplula från Butler Creek. En magasinladdare som gör att du snabbt fyller på magasinet. Fungerar för de flesta magasin. Dina tummar kommer att tacka dig! Andra vapentillbehör hittar du här.

Det är viktigt att ta hand om sina vapen på rätt sätt och då är det bra att använda sig av Pellgunoil från Crosman. En liten droppe på kolsyrepatronens topp smörjer och förebygger effektivt läckage. Detta rekommenderas till alla kolsyredrivna vapen. En boresnake är en mycket bra investering som gör att ditt vapen håller sig rent. Du hittar flera rengöringsmedel här.

Ska man ut i vildmarken kan det vara bra med en riktigt bra jaktkniv som denna från US Marines. Denna bjässe är 29 cm lång och kommer med en nylon slida. Perfekt att ha i bältet på jaktbyxorna.  Vi har fler jaktknivar här.

Nu alla brudar kolla hit. Denna ursnygga lila fällkniv från MC Collection kan ni ha i handväskan som en snygg accessoar. Grabbarna kommer bli impade på er! Andra snygga fällknivar hittar ni här.

Det perfekta verktyget att ta med sig ut på fisketuren är nog detta multiverktyg från Mtech USA. Du kan klippa, såga, skära, böja och dra.

Vad är inte mer perfekt än ett knivkastset från Z-Hunter på den där sommarfesten!  3 stycken knivar och en zombie tavla att sikta på. Knivarna kommer i en nylon väska. Fler knivset finns här.

När mörkret faller på kan det vara skönt med en riktigt bra ficklampa från Streamlight. Denna lila ficklampa har imponerande ljus. Den har tre olika driftlägen, hög, låg och strobe (för signaler). Har ett gummi-armerat hölje för ett mycket säkert grepp. Flera riktigt bra lampor finns här.

Ska du ut i skogen och jobba så kan en pannlampa göra underverk. Denna från Streamlight är mycket populär och väldigt pålitlig med imponerade ljus.

För att få en bra siktbild på dit vapen så är det enkelt fixat med ett rödpunktsikte. Du kan ändra om du vill ha grön eller röd punkt. Rengöringsduk och insektsnyckel följer med.

För att du inte ska gå vilse ute i naturen kan det vara bra om du har med dig en GPS  Backtrack D-Tour från Bushnell. Med ett enkelt knapptryck kan du hitta vägen hem. Vill du sedan veta vart du har varit så kan du koppla upp den med din PC eller MAC och se precis vart du har varit.

Börjar du att frysa om fingrarna varje gång du är ute? Då har vi en smidig lösning med en USB-laddbar handvärmare. Hjälper dig igenom den värsta kylan både när du sitter i båten eller är ute på jakt.

Är det så att du känner någon som fyller år snart eller börjar julen närma sig? Då har vi presentkort som gör att personen i fråga kan välja och vraka i vårt sortiment som bara växer och växer. Med våra snabba leveranser och utmärkta kundservice ser vi till att alla blir nöjda!