Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom

Luminox Space

Luminox Space

Luminox klockor goes Space!!

Luminox har utvecklat klockor för SEA, LAND och AIR under de närmaste 20 åren. Men nu har de tagit fram en fjärde dimension, SPACE!

Runt om i hela världen har klockor från Luminox väldigt länge setts som ”nödvändig utrustning” för US Navy SEAL´s, poliser, piloter och räddningsorganisationer. Nu är de officiell partner till SXC och utvecklat klockor som är perfekt för piloter, rymdresenärer och resande. Med den unika Luminox Light Technology som använder självlysande micro gas tuber gör att du kan läsa klockan var som helst, även i totalt mörker.

Historien om Luminox

År 1989 föddes Luminox då amerikanska grundaren Barry Cohen fann en lösning på ett behov. Namnet Luminox kommer från latinska Lumi som betyder ljus och Nox som betyder mörk. Barry hörde talas om en unik schweizisk belysningsteknologi baserad på tritiumgaskapslar. Dessa kapslar skulle vara en stor revolution inom klockvärlden insåg Barry Cohen. Man skulle lättare kunna läsa av armbandsuret i både mörka och svåra situationer. Han kontaktade ägaren till belysningstekniken, besökte sedan det lilla schweiziska företaget i ett försök att utveckla klockor som skulle använda denna unika belysningsteknik (nu kallad Luminox Light Technology). Resten är som sagt historia!

Luminox finns i dag i mer än 30 länder och ökar kontinuerligt.

Luminox klocka SXC/XCOR AnaDigi 5241.XS
Analog/digital visning. ETA 988.333 urverk med upp till 36 månaders batteritid. Boett, med skruvat b..
19 900 kr

Pris exkl. moms: 15 920 kr