Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom
  • Luftgevär Hatsan 125 Sniper 4,5mm 10J

Luftgevär Hatsan 125 Sniper 4,5mm 10J


Varumärke Hatsan
Artikelnummer: TZ5930
Lagerstatus:Tillfälligt slut


3 295 kr

Antal:  

Specifikationer
Kaliber: 4,50mm
Vikt: 4100g

Hatsans luftgevär som är en succemodell i targetutförande. Luftgeväret 125 Sniper bygger på Hatsans magnumplattform med stor cylindern och brytpipa. Ett stabilt och kraftfullt konstruerat luftvapen med bl.a. Hatsans nya avtryck, Quattro trigger. Luftgeväret har en nyutvecklad syntetkolv med gummiinlägg och justerbar kolvkam. Modellen har även en fast monterad pipshroud som minskar vibrationer och ger ett tyst skytte. Levereras med bärrem och benstöd.

Detta luftvapen har en funktion som absorberar vibrationer och rekyl från kraftfulla fjädrar med hjälp av Shock Absorber System - SAS. SAS-systemet gör att påfrestningen på optiken minskar och i sin tur ökar livslängden på luftvapnet.

Hatsans luftgevär har en Quattro Trigger som är ett sofistikerat avtryck med en distinkt avfyrningscykel. QT har ett "äkta" tvåstegssystem, vars första steg minskar upphaket och därmed minskar släpet och ökar säkerheten. Tryckets hårdhet påverkas inte nämnvärt om vapnet har en kraftfullare fjäder (licensutförande).

Luftgeväret hatsan 125 Sniper finns i kaliber 4,5mm, 5,5mm samt 6,35mm. Levereras i licensfritt utföranden.

obs! Luftgeväret på bilden är extrautrustat med kikarsikte.

Kaliber 4,50mm
Vikt 4100g
Totallängd 1240mm
Drivning Fjäder
Mekanism Brytpipa
Utgångshastighet 200m/s
Anslagsenergi 10J
Piptyp Räfflad m. shorud
Piplängd 500mm
Rekommenderad ammunition Ammo 1460,1461,1464,1466
Kilspår 9-11mm samt Weaver
Riktmedel TRUGLO, Justerbart
Kolv Svart komposit

----------------------------------------------------------------------------------------

TACTICALZONE.SE TIPSAR

Du kan lätt träna upp dig precisionsskytte med ett luftvapen eller varför inte bara skjuta din luftpistol/luftgevär för att det är kul! Ett luftvapen är perfekt att ha i stugan när du tex anordnar en trekamp. För att bli en bra skytt krävs både träning, koncentration och bra utrustning.

Det finns olika kaliber att välja på däribland 4,5 mm och 5,5 mm. En högre kaliber medför oftast lite mer i rekyl. För bra precision krävs pålitlig ammunition, det finns både lätt och tung ammunition att välja på. När det kommer till själva luftvapnet finns den i fjäderdrivning, kolsyredrivning eller PCP (komprimerad luft).

Vårt stora utbud av både luftpistoler, luftgevär och tillbehör är lämpade för alla olika ändamål och budgetar. Allt beroende på vad just du har för förutsättningar och behov.

Vi på tacticalzone.se rekommenderar dig att använda lämplig skyddsutrustning och att hanteringen av ditt luftvapen görs med både varsamhet och säkerhet.

OBS! På samtliga luftvapen gäller 18 års gräns. Samtliga luftvapen är licensfria.

Specifikationer
Kaliber 4,50mm
Vikt 4100g

Relaterade produkter (5)