Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom
  • Fällkniv Spyderco Rubicon 2

Fällkniv Spyderco Rubicon 2


Varumärke Spyderco
Artikelnummer: TZ-C187CFP2
Lagerstatus:Tillfälligt slut


2 999 kr

Antal:  

Stilren svart fällkniv från Spyderco. Svart kolfiber handtag med stålblad. Bladet har en urfräsning som gör att du lätt får upp kniven med hjälp av tummen. Kniven levereras med bältesclip.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TACTICALZONE.SE tipsar

När du bestämmer dig för att köpa en kniv så är det litegrann att tänka på. Det finns ett stort utbud av olika modeller att välja på. Till exempel fällkniv eller jaktkniv. Viktigt att tänka på är att köpa en fällkniv som är anpassat för det ändamålet den ska användas till.

En bra fällkniv ska både vara funktionell och slitstark. En fällkniv kan du enkelt stoppa ner i byxorna eller i ryggsäcken. Du kommer långt med en fällkniv både i naturen, verkstaden eller i hemmet. Med hjälp av en bra kniv vässare håller du din kniv vass. Tänk på att om du har en fällkniv med sågtandat blad kan du behöva en anpassad vässare. Du hittar olika modeller av kniv vässare hos oss under kategorin Multiverktyg/Tillbehör.

Något som är väldigt populärt är fällknivar som har glaskross och bältesskärare. Dessa taktiska knivar eller ”rescue knives” fyller en viktig funktion när olyckan är framme och du måste ta dig ur t.ex. bilen.

Om man sköter en kniv på rätt sätt så har du en följeslagare i många år framöver. Gör rent din kniv efter användning med rent vatten och torka av. Kniven håller sig då vass längre och du slipper rosten. Var noga med att inte använda starka rengöringsmedel.


Relaterade produkter (4)