Kundkorg

0 st - 0 kr
Din kundkorg är tom
  • Fällkniv Elite Force EF 123

Fällkniv Elite Force EF 123


Varumärke Umarex
Artikelnummer: TZ5.0923
Lagerstatus:Beställ


399 kr

Antal:  

Elite Force är en högklassig fällkniv för överlevnad med många praktiska funktioner.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TACTICALZONE.SE tipsar

När du bestämmer dig för att köpa en kniv så är det litegrann att tänka på. Det finns ett stort utbud av olika modeller att välja på. Till exempel fällkniv eller jaktkniv. Viktigt att tänka på är att köpa en jaktkniv som är anpassat för det ändamålet den ska användas till.

En bra jaktkniv ska både vara funktionell och slitstark. Med hjälp av en tillhörande slida kan du enkelt fästa din kniv i jaktbyxorna. Du kommer långt med en bra jaktkniv både i naturen, verkstaden eller i hemmet. Med hjälp av en bra kniv vässare håller du din kniv vass. Tänk på att om du har en kniv med sågtandat blad kan du behöva en anpassad vässare. Du hittar olika modeller av kniv vässare hos oss under kategorin Multiverktyg/Tillbehör.

Vissa av våra knivar har en ögla där man kan fästa en nyckelring gjord av ”paracord” (fallskärmslina). Paracord är alltid bra att ha med sig när du ska ut på äventyr. Du hittar både våra paracord armband och nyckelringar under kategorin Friluftsliv.

 Om man sköter en kniv på rätt sätt så har du en följeslagare i många år framöver. Gör rent din kniv efter användning med rent vatten och torka av. Kniven håller sig då vass längre och du slipper rosten. Var noga med att inte använda starka rengöringsmedel.


Relaterade produkter (2)